Η προηγούμενη διοργάνωση

Δείτε τους νικητές της προηγούμενης διοργάνωσης, καθώς και στιγμιότυπα από την Τελετή Απονομής

Retail Interiors Awards 2016

Βραβεύθηκαν τα καλύτερα έργα εσωτερικής αρχιτεκτονικής & διακόσμησης στο λιανεμπόριο!

Σημαντικές επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους του λιανεμπορίου εκπροσωπήθηκαν στην τελετή απονομής των Retail Interiors Awards 2016 από υψηλόβαθμα στελέχη τους, που πανηγύρισαν για τη διάκριση των καλύτερων έργων των εταιρειών τους στον τομέα της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων λιανικής πώλησης.

Παρακολουθήστε on demand την απονομή των Retail Interiors Awards 2016.

Having problems viewing this video click here.
To download the video click here.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο gazARTE, την οποία παρουσίασε ο Άλεξ Κάβδας, ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, ήρθαν στο προσκήνιο ιδιαίτερα αξιόλογες πρωτοβουλίες, που έχουν στο επίκεντρο το φυσικό κατάστημα και αποδεικνύουν το μέγεθος της επένδυσης του λιανεμπορίου στην αισθητική του χώρου, που αναδεικνύει προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας.

Retail Interiors Awards 2016 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Executive Chairman του ομίλου Χαραγκιώνη, αναφέρθηκε στη συνεισφορά των βραβείων που διοργανώνονται για πρώτη φορά, στην ανάδειξη των έργων που υλοποιούνται από το λιανεμπόριο, ειδικότερα στην εποχή της οικονομικής δυσπραγίας. Στο σύνολό τους, επίσης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, στα σύντομα σχόλια που έκαναν απονέμοντας τα αντίστοιχα βραβεία, επαίνεσαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης βραβείων που προβάλλουν την επένδυση στην αισθητική του χώρου από τις επιχειρήσεις λιανικής, με την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης και την υποστήριξη των εμπνευσμένων διοικήσεων.

Βραβεία απένειμαν, εκ μέρους των φορέων που είχαν θέσει υπό την αιγίδα τους τα Retail Interiors Awards 2016, οι κύριοι: Νίκος Βασιλείου, Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος, εκλεγμένο μέλος ΔΣ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Νικόλαος Μανεσιώτης, Μέλος ΔΣ, Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, Άγγελος Μάρκου, Μέλος ΔΣ, ΙΠΕ.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η αποκάλυψη του βραβείου  «Top Rated Retail Interiors Project 2016», που απονεμήθηκε στον όμιλο Folli Follie για την υποψηφιότητα στην κατηγορία «Best International Store», η οποία αξιολογήθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφιοτήτων, όλων των κατηγοριών.

Βραβεία Gold απονεμήθηκαν στις εταιρείες: Όμιλος Folli Follie (4), Oktabit (Dell Exclusive Store) (3), Spicy Communication - Public (2), Τράπεζα Πειραιώς (2), ΟΤΕ Group of Companies (1), Κωτσόβολος Dixons South East Europe (1), Gagos Architecture & Design - Αρτοζαχαροπλαστείο Farine (1), Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος (1), «Elegance» X. Μουφτόγλου (1).

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).

Οι νικητές έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία και η εκδήλωση συνεχίστηκε στο bar του gazARTΕ, με τους παρευρισκόμενους να γιορτάζουν για τις διακρίσεις τους.Υποστηρικτές των βραβείων είναι οι εταιρείες Bright Ειδικός Φωτισμός και QPROJECT.

 

ΔιοργάνωσηBoussias Communications

Official Publicationsσελφ σέρβις
Marketing Week

Υπο την ΑιγίδαΕλληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)
Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ)

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΚΤΙΡΙΟ - Τεχνικό Περιοδικό